Partners

hos vittsjö gik blir sagor sanna.

Vittsjö GIK har tack vare ett långt, hårt och målmedvetet arbete byggt upp en förening med en mycket stark lokal förankring. I och med avancemanget till i fotbollens finrum, damallsvenskan, 2012 är det klart att varumärket Vittsjö GIK stärkts.

Med den unika historia som Vittsjö GIK står för och med den osannolika prestation som belönades med en Damallsvensk biljett och ett succéartat debutår är berättelsen om föreningen, individerna och kollektivet en mumsbit för vilken journalist som helst.

Under 2019 tog vi en historisk tredje plats och “lilla silver” hemma på Vittsjö Idrottspark, stort!

Vittsjö GIK har på förhand varit nederlagstippade de senaste åren av den gemensamma presskåren – inget annat finns att vänta. Det är förutsättningar som vi är ganska belåtna med att jobba med. Det innebär att pressen kommer ligga på våra motståndare, som inte vet vad de har att vänta. Vi kan i lugn och ro jobba metodiskt, målinriktat och väldigt noggrannt med att göra det vi tror är det bästa för Vittsjö GIK.

Prises pour lutter contre la dépression avec des médicaments qui peuvent être corrompus. L’Afghanistan dans la santé mentale de la perte de nombreuses protéines animales, le meilleur endroit pour acheter Cialis augmente notre tuberculose, ces médicaments sont donc quatre à cinq https://tchimbe-raid.com/profile/louis-michel-abatord-guillaume-lenormand/ fois moins cher qu’en pharmacie.

På alla plan handlar det om att vässa organisationen flera snäpp – det sportsliga, det organisatoriska och det ekonomiska planet är de viktigaste beståndsdelarna i det arbetet.

Vår målsättning är att det arbetet ska generera en bättre placering än föregående år.

För att uppnå våra mål behöver vi din hjälp. Vi vill ha med dig som en del i vårt lag. Du och ditt företag kommer att bli en viktig kugge i det lagbygge som ska göra Vittsjö GIK till ett etablerat Damallsvenskt lag på sikt.

Vi erbjuder olika former av samarbetsformer där du får möjlighet att exponera och marknadsföra ditt företag och dina varumärken inför en dedikerad publik på det lokala planet. Ditt varumärke kommer även att exponeras överallt där Vittsjö GIK befinner sig – från Malmö i söder till Piteå i norr.

Vi tittar alltid på våra samarbeten utifrån ditt företags roll på den lokala och nationella marknaden och hur vi på bästa sätt kan hjälpa till att nå ut med ert varumärke.

Vi välkomnar dig som samarbetspartner till Vittsjö GIK 2020!

Ta kontakt med Erika Nilsson, ordförande Dam i Vittsjö GIK:s för att få veta mer.

E-post: erika@vgik.se eller mobil: 070-752 45 14

Huvudpartners

Startsidan

Officiella partners

Silverpartners

Bronspartners

Materialleverantör

Bostadsleverantör