Pressinformation

Information till dig som arbetar inom media.

Vi är väldigt måna om att på bästa sätt ta hand dig som representant för media och press. Ambitionen är att tillgodose era behov för att ni ska kunna göra ert bästa arbete när ni kommer till Vittsjö Idrottspark under säsongen.

Har du som representant för media önskemål om intervjuer med spelare, tränare eller andra i organisationen är du välkommen att kontakta pressansvarig så hittar vi en bra lösning för dig!

Pressansvarig

Lotta Johansson
Mejl: lotta@vgik.se
Telefon: +46 70-770 88 48

Ackreditering

För att ansöka om ackreditering krävs giltig presslegitimation (AIPS-kort eller medlemskap i sportjournalistklubb). Undantag från krav på giltig presslegitimation kan i speciella fall göras för etablerad media med tydlig koppling till klubben.

Samtliga mediarepresentanter ska ansöka om ackreditering senast två dagar innan matchstart. Ansökan skickas via mejl till pressansvarig alternativt via telefon. Detta gäller även i förekommande fall matcher i Svenska Cupen.

Besked om godkänd ackreditering meddelas senast dagen innan matchen. Giltig legitimation ska uppvisas i samband med uthämtande av ackrediteringen, varvid ackrediteringsbricka erhålls och i förekommande fall fotoväst. Dessa ska lämnas tillbaka efter matchens slut.

OBS!

Utöver rättighetsinnehavarna prioriteras medier i enlighet med det protokoll som har tagits fram av klubbarna inom Elitfotboll Dam i och med coronapandemin och dess medförda begränsningar. Därav beviljas tyvärr inte alla journalister och fotografer som önskar att få tillstånd.

Tillgång till fritt WiFi finns både på pressläktaren samt i pressrummet som ligger beläget i klubbhuset. Behöver du speciell teknisk utrustning, var god meddela detta när du ackrediterar dig.

Press/media har utmärkta parkeringsplatser intill klubbhuset. Dessa platser är dock begränsade och först till kvarn gäller. Är de slut finns det gott om andra parkeringar i anslutning till arenan. Det är skyltat vart ackreditering sker och den öppnar en timme före matchstart om inget annat anges. Har du önskemål om tidigare ankomst går det att lösa.

Observera att det är absolut förbjudet att beträda planen, med undantag om pressansvarig hänvisat till detta.

PRESSKONFERENSER

Genomförs i pressrummet senast 15 minuter efter avslutad match.

PRESSLÄKTARE

Pressläktaren har inglasade platser och är placerad precis bakom spelarbåsen. Från denna plats nås WiFi.

SPONTANINTERVJUER

Intervjuer med spelare görs med bakgrundsskärm utanför omklädningsrummen vid anvisning av pressansvarig.

FOTOGRAFER

Bär alltid FOTO-väst vid placering innanför reklamrinken och endast i skarvarna mellan reklamskyltarna, ej samma ställe längre period.

Presskonferenser

Inga aktuella presskonferenser uppladdade.

Pressmeddelanden

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

Bildmaterial

Ladda ner bilder på spelare och ledare för användning i sociala medier, tv eller traditionell press.
Foto: Vittsjö GIK Hässleholm gäller om inget annat anges.

Bilder som media kan använda

Klubbmärket

Information om klubbmärket och att ladda ner det.