Svenska Fotbollförbundet med Förbundskapten för F06, Lotta Hellenberg, har kallat till Riksläger på Bosön. Ett landslagsförberedande utbildningsläger där vi hittar talanger från hela Sverige.

Bland de kallade hittar vi Hannah Sjödahl från Vittsjö GIK Hässleholm.

“Jag ser framemot att få mäta mig med de bästa i min ålder och att träffa talanger från hela Sverige. Det är en spännande utmaning och jag hoppas på lärorika och roliga dagar uppe på Bosön”, säger Sjödahl.

Robert Bergström, tränare säger: “- Roligt för henne och välförtjänt! Hannah är en spännande spelare för framtiden med en redan nu väl utvecklad teknik och spelförståelse”.

På Rikslägret, som pågår 1-5 augusti,  hittar vi även två spelare från vår samarbetsklubb FC Hessleholm, Alice Clarinsson och Emmy Thyberg. Grattis även till er!

Under OS-uppehållet här i sommar, 11-15 juli, kallas det också till samling för F18/03 läger i Göteborg. Samlingen blir den sista inför EM-kvalet som inleds i september (avgörs i Serbien). Bland de 21 spelare som förbundskapten Caroline Sjöblom har plockat ut hittar vi vårt senaste tillskott i truppen, Klara Nyberg!

“Jag är superglad och tacksam för att bli uttagen till F18´s landslagsläger i Göteborg. Jag ska göra mitt yttersta och ser det som en bra uppladdning inför den kommande höstsäsongen med Vittsjö GIK.

Flytten i Augusti ser jag mycket framemot och det känns roligt att träffa alla spelare och engagerade personer runt klubben igen!” “, säger Nyberg

Robert Bergström säger: “- Kul att hon är med i dessa sammanhang igen. Hon flyttar ner nu i sommar och det ska bli intressant att se hur hon fortsätter sin utveckling i vår miljö, Det är ett råämne som kan bli riktigt bra”.

Vi önskar våra tjejer lycka till!