Vi är grymt taggade och stolta över att få presentera Elin Ernerstedt! Elin kommer att ta hand om vårt Instagram och Twitterkonto samt vara behjälplig när det kommer till olika marknadsföringsmaterial.

– Det är oerhört viktigt att vi hänger med och kan sprida vårt varumärke på ett proffsigt sätt. Sociala medier är en stor del i detta som vi vill att våra samarbetspartners och sponsorer också ska märka av och känna sig delaktiga i, säger Erika Nilsson, ordförande för damsektionen. Att få framhäva våra duktiga spelare, öka antalet följare och få ut vår verksamhet i etern på ett bättre sätt ska bli spännande att följa.

Vi tror att Elin är helt rätt person för detta och här kommer en presentation!

Jag heter Elin Ernerstedt och jag är 24 år. Jag har spelat fotboll i Umeå IK i åtta år, men har de senaste åren tyvärr dragits med en ryggskada och därför varit tvungen att vara på sidan av planen större delen av tiden. När skadan först inträffade kände jag att jag ändå ville ge något tillbaka laget och började därför ta hand om våran Instagram mer och mer. På denna väg utvecklade jag ett stort intresse för grafisk design och jag insåg att det var något jag ville fördjupa mig mer i. Jag pluggade digital mediaproduktion i ett år på Umeå Universitet och sedan hösten 2020 läser jag Interaktionsdesign på Linnéunivesitetet i Kalmar.

Eftersom jag är spelare i grunden så vet jag det bestående problemet med att spelarna vill att klubbens sociala medier ska vara professionella, men att de inte har tiden eller resurserna för att göra det själva och det är där jag kommer in i bilden.

Jag vill se till att Vittsjös sociala medier är professionella men fortfarande personliga och den kombinationen anser jag som otroligt viktig. Klubben siktar på att vara i toppen av OBOS Damallsvenskan och därför bör de ha kanaler som speglar de ambitionerna, men samtidigt så har Vittsjö något speciellt som klubb; de har en typ av familjär känsla som inte går att finna i många andra lag och jag anser att det även är betydelsefullt att framhäva detta.

Jag kommer att vilja jobba nära spelarna, ledarna och även fansen för att skapa så bra och intressant innehåll som möjligt och för att förstärka bilden av Vittsjö som klubb.

”Själ, hjärta och tradition” är klubbens slogan och det är känslan jag vill skapa på klubben sociala medier.

Välkommen Elin!

För frågor kontakta:
Erika Nilsson, ordförande
070-752 45 14